fredag 17 oktober 2008

Trekilosgränsen nådd

Nu har det varit lite händelserika dagar. Från att ha en aktivitet per dag tidigare har vi nu klarat av två aktiviteter per dag utan problem.

Igår var vi först på Danderyds Sjukhus för att göra ett litet klipp i Hugos tungband. Det tog ca. 5 minuter och lillkillen var jätteduktig. Han fick Alvedon och blev mutad med lite sockerlösning innan själva ingreppet och sa inte pip. Så nu är det klippt och det känns riktigt skönt. Det är däremot ingen garanti att talet blir bra senare, bandet kan tydligen växa ihop igen så vi skulle vara observanta på R och S när han börjar prata om några år. Men förhoppningsvis räcker det med det här ingreppet.
Aktivitet nr. 2 var en sväng ner till BVC för en ny vägning. Eftersom han inte hade gått upp något förra gången var vi lite spända på hur mycket som hade hänt de tre senaste dagarna. Och mycket hade hänt. Från 2840 till 3020 gr på tre dagar! Fortsätter han i den här takten vet jag inte vad som kommer hända... Men det känns skönt att han har passerat förlossningsvikten och att han går upp ordentligt. Hoppas att det fortsätter så - kanske inte sååå mycket men att han fortsätter gå upp.

Idag var vi på banken och öppnade hans första sparkonto så om ni har pengar över så kan ni höra av er så får ni bankkontonumret. Alla var mätta, nöjda och påklädda kl. 10.30 - något av ett rekord för oss. Sen var vi upp på mitt jobb och träffade alla "tanter" och "farbröder". Vi passade även på att hämta en babybjörnbärsele och en matstol som man hänger fast på bordet - bra när man ska besöka någon som inte har barn - som en kollega hade hittat i garaget och ville bli av med.

I helgen blir det långresa. Vi ska på gammelfarfars 90-års kalas i Kungsör och ska sova över hos mormor och morfar för första gången. Ska bli spännande att se hur det går. Vi ska även passa på att hälsa på morbror Magnus, moster Jennie och kusin Flora i Västerås på vägen. Rapport kommer efter helgen...

Inga kommentarer: