onsdag 15 oktober 2008

Effektiv shopping

Idag har vi varit ute på Barkarby en sväng. Bland annat fick jag mitt IKEA-besök som jag missade förra gången, så Hugo har varit på IKEA första gången, han sov i babyskyddet hela tiden, vilket säkert flera killar var avundsjuka på. Vi köpte i alla fall lite småsaker som vi behövde här hemma.

Vi lyckades också köpa lite nya pjamasar, eftersom de byts ut rätt ofta nu förtiden. Lite spyor, lite kiss och lite annat kan man ju inte sova i. Födelsedagspresent till mormor blev det också innan det var dags att åka hem och fixa lite mat.

I morgon är det många aktiviteter på G. Först ska vi till Danderyd och klippa hans tungband så han äntligen kan börja lipa och slicka sig om läpparna. Får se hur han reagerar på det. Sen är det ett besök på BVC igen. Så i morgon blir det fullt upp. Men som tur är gillar han både att åka i babyskyddet i bilen och i vagnen.

Vi börjar även lära oss vad olika ljud från Hugo betyder. Skrik som låter "Nääää Nääää Näää" betyder - "Ge mig mat", Beavis & Butthead skratt "hehehehehehehe" - är en förvarning att det snart är dags att byta bajsblöja - något som blir värre och värre för varje gång. Luktar inte godis precis.... Igår blev det ett kvällsbad för att få tillbaka vår luktagottkille, innan luktade han både lite spya och bajs. Tur att han gillar och bada, nu somnade han till och med i badet, trots att han dessutom hickade.

Efter matning hamnar vår son i en riktig praktfull paltkoma då man har turen att se både det ena och det andra i grimasväg. Vi ser pussmunnar, surläppar och riktiga leenden.

Inga kommentarer: