onsdag 22 oktober 2008

Ensamma hemma

Nu har vi varit ensamma hemma i tre dagar och det har gått riktigt bra. Tycker jag i alla fall. Blir bara hysteriska skrik när maten inte serveras på en gång lillkillen är hungrig. Det verkar som om han har ärvt både tålamodet och matochsovklockan av sin mamma tyvärr. Och att jag dessutom inte riktigt har kommit underfund med hur hans matklocka fungerar är man inte alltid klar med maten när han vill ha.

Men å andra sidan har han brutit vår pakt två gånger redan den här veckan. I helgen trodde jag att vi gjorde en bajsblöjepakt - dvs att han skulle vänta med dem tills pappa kom hem på eftermiddagarna, vilket han fullkomligt har struntat i...

Annars har vi inte gjort så mycket på dagarna. Äter, sover och umgås och är ute och går såklart. En timme om dagen minst har det blivit och det är så skönt.

Igår tog vi även en tur till Västerås på kvällen för att gå på lite husvisningar. Var ett objekt som var intressant och som vi även var med och budade på, men säljaren ville ha en snabb affär och orkade inte vänta på ett ev. slutbud från oss... Men, men, det kommer väl fler hus och än så länge fungerar det hyfsat där vi bor idag.

Imorgon ska vi till BVC igen för vägning och mätning. Ska bli intressant och se hur mycket han har gått upp nu eftersom han äter en hel del. Nästa milstolpe är 3500 gr, då kan vi nämligen börja använda bärselen.

Inga kommentarer: