torsdag 9 oktober 2008

Krångliga KS

Idag skulle vi som sagt träffa en barnläkare för att prata om Hugos (ja, vi har äntligen bestämt oss för det namnet) sena under tungan.

Vi var för en gångs skull i tid - det tar lite tid att göra hela familjen redo på morgonen - och fick träffa en sköterska i väntan på barnläkaren. Men det kom aldrig någon barnläkare, eller rättare sagt sköterskan sa att barnläkaren ansåg att den inte behövde titta på Hugo utan det var upp till oss att avgöra om vi ville att de skulle klippa senan eller inte.

Och vi hade åkt dit i förhoppningen om att barnläkaren skulle fixa detta på plats. Vi visste ju redan när vi var där i tisdags att vi ville att de skulle klippa senan - så det var verkligen slöseri med vår tid att åka dit igen bara för att få en remiss till öron-näsa-hals som skulle utföra "ingreppet". Så nu är det bara att vänta på en tid... Det kunde vi som sagt ha gjort i tisdags... suck.. Krångliga KS.

Killen har i alla fall gått upp bra i vikt de senaste dagarna. När vi var där sist vägde han 2765 gr och idag var han uppe i 2850 nybjasad och allt - snart uppe i förlossningsvikten alltså. Känns skönt så det blir lite mer hull på honom.

Ikväll ska vi försöka bada. Kan bli intressant. Vi provade på BB innan vi åkte hem och då tyckte han att det var skönt - får se nu vad han tycker med två nybörjare till föräldrar som ska se till att han håller näsan ovanför vattenytan.

Inga kommentarer: