onsdag 8 oktober 2008

Premiärtur

Idag har vi varit på långpromenad med vagnen. Det är ju härligt väder ute och det var skönt att komma ut efter några dagar inomhus. Han njöt av att ligga i vagnen och sov nästan hela tiden vi var ute. Lite gnäll ibland, men det berodde nog på att vi hade lite mycket kläder på oss. Svårt att veta att han inte är för varm eller för kall.




Igår var vi på återbesök på BB där de vägde honom och kollade amningstekniken. Lillkillens sena under tungan sitter visst för långt ut på själva tungspetsen vilket gör att han har svårt att suga ordentlig och det kan även ge talsvårigheter längre fram. Så i morgon ska vi tillbaka till KS och träffa en läkare och ev. klippa den där senan. Läskigt, men det är ju för hans eget bästa - och mitt också kan tilläggas... Tur att han gillar att sitta i babyskyddet och åka bil.

Vi har även haft hembesök av BVC och fick en massa matnyttig information om både det ena och det andra. Det är verkligen en helt ny värld som har öppnat sig och det är mycket att lära och komma ihåg.

Vissa saker lär man sig den hårda vägen. Som att om man rengör naveln på en kille så sitter tydligen kissreflexen där. Så det kan vara bra att antingen ha kvar blöjan eller vara beredd med lite papper - något som vi inte hade i närheten så det blev lite blött här och där... :o)

Inga kommentarer: