söndag 19 oktober 2008

Åldersskillnad

Helgen har varit ett litet äventyr. I lördags fick vi först besök av Marie och Crille som ville kolla på Hugo live och kom även med lite presenter. 3 söta bodysar som kommer väl till användning eftersom vår son har en förmåg att antingen kissa eller spy på sina kläder när man precis har satt på honom något nytt. Vi arbetar hårt med att få honom rumsren :o)

Sen satte vi oss i bilen för att åka på vår första långresa - 10 mil till Västerås och det gick hur bra som helst. Hugo sov hela vägen till morbror. Kusin Flora var mycket nyfiken på Hugo och var bara lite svartsjuk när hennes mamma och pappa höll i honom. Av familjen Engzell fick Hugo en bok, en mobil till vagnen och en "badställning" som gör att man enklare kan bada honom. Den ska vi prova ikväll.


Natten spenderade vi hemma hos mormor och morfar. Hugo var jätteduktig och sov själv i sin säng hela natten, vaknade bara av att han var hungrig och stördes inte alls av morfars snarkningar..

Och idag har vi varit på 90-års kalas. Morfarsfar fyllde 90-år och vi var bjudna på släktmiddag med allt som hör till. En häftig åldersskillnad - nästan precis 90 år.

I morgon ska pappa till jobbet igen och vi två blir ensamma hemma hela dagen. Ska bli mycket spännande att se hur det går. Hoppas på fint väder så man kan ta en långpromenad med vagnen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har sagt det förut - det krävs tillåtelse först om man vill lägga ut bilder på oss!!!
Har även en kommentar från morfar - vaddå för snarkningar??

Anonym sa...

Gud vilken söting eran son är!!!

Tänkte komma och hälsa på igår men ni var inte hemma :(. Såg sen att jag hade missat samtal hemma hörde tyvärr inte telfonen (mina föräldrar är här på besök).

Vi ses snart!

Kramen
Tanja