torsdag 30 oktober 2008

Julen är här...

Igår när vi var ute på en av våra långpromenader tog vi en sväng in på ICA Maxi i Solna Business Park för att kompletteringshandla lite. Var och storhandlade själv - ja, Hugo var med så klart - på Coop i måndags efter lunch, det var jag och pensionärerna där... Damen hos ett av pensionärsparen gick fram och kollade på lillkillen och sa -Ojojoj, vad liten och söt och så vände hon sig till sin man som precis hade plockat i potatisar och fortsatte - Titta på honom *namn på gubben som jag inte kommer ihåg*, varav gubben sa - Ja, det rör på sig i alla fall och gick vidare... De är lite roliga de där pensionärerna.
Nåja, åter till ICA, där möttes man av julen och det är inte ens november. Det var fullt av tomtar, adventsljus och glitter. Nog för att jag verkligen älskar julen, men det är var lite i tidigaste laget tycker jag. I alla fall för att ställa fram tomtarna.

För fyra veckor sedan så här dags åkte vi in till förlossningen. Tänk att det redan har gått fyra veckor sedan Hugo föddes. Inte klokt. Idag var vi åter på BVC för att mäta och väga och lillkillen börjar bli stor! Nu var han 54 cm (två cm på en vecka) och väger 3560 gr (320 gr på en vecka), undrar var det här ska sluta. Men nu får vi i alla fall prova bärselen, ska bli intressant att se vad han tycker om det. Vi provade babysittern igår och det gick jättebra - i ca. 5 minuter.


I morgon ska vi åka SL för första gången. Ska på lunchdejt hos Linda i Hammarby Sjöstad och se om Eriks gamla kläder passar för Hugo.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint han sitter i babysittern.
Ha det så trevligt hos Linda.
/mormor

Anonym sa...

Titta vilken fin son ni har. Släktdragen syns tydligt.

Hälsningar
Christina och Carina

Gunilla sa...

Det har inte blivit av att jag ringt, sorry! Kul att ni vill komma och hälsa på. Den här veckan har vi planer på mån, tis och ons, ortopedbesök o lite annat, på tors och fre har vi inga planer ännu. Veckan efter har vi nog inget inplanerat. Hur ser det ut för dig? Mitt nr är 070-767 88 67.