lördag 26 september 2009

Vintage

Den här veckan har det varit 1-års kontroll hos doktorn och den vanliga rutinen med vägning och mätning. Nu är han över 10 kilo, 10320 gram så det var en rejäl ökning på 3 veckor. Han har också växt 1 cm på längden, numera 79,5cm.
Hugo fick även två sprutor, för hepatit och pneumokocker.

I tisdags var vi hundvakt till Zelda i en timme och det gick förvånansvärt bra för dom att "leka" tillsammans. Zelda skulle självklart ha samma leksaker som Hugo plockade fram så det var egentligen ingen större skillnad mot att vara på förskolan.

I torsdags fick vi besök av farbror och kusinerna Engla och Saga. Dom hade med sig en massa leksaker som Hugo får låna och det är bra att han får lite nya roliga saker att leka med.

Hugo har också lärt sig att klappa händerna och ordförståelsen blir bättre och bättre. Hans favorituttryck är "ä dä" eller som vi tolkar det "vad är det?". Mamma och Pappa är "Baba" och "papa" och lampa är "ampa".

I veckan plockade vi fram ett par hängselbyxor som jag hade på mig när jag var liten och dom verka funka även idag. Vi får kalla det vintage med utsvängda byxor á la 70-tal.
Jonas för 29 år sen

Hugo i samma byxor

"Hallå, vem är det som ringer?"

En av leksakerna var en gunghäst som verkar gå hem, det är också kul att stå på den.

Klättraren har varit i farten

Inga kommentarer: