söndag 13 september 2009

De två första veckorna...

Det har redan gått två veckor sen vi skiftade och jag ska försöka hålla bloggen uppdaterad även om Malin inte tror det :) Kanske inte lika frekvent och lika mycket text men det blir lite bilder i varje fall.

Det har hänt en del sen sist; hela familjen har blivit angripen av tarmbakterien, campylobactus, som förklarar varför Hugo mådde som han gjorde under förra veckan och jag fick byta ca 3 veckors blöjkonsumption under 5 dagar. Hugo har blivit otroligt duktig på att gå dom senaste dagarna, nu går han utan problem 10 meter och vänder om det behövs. Han har ännu inte lärt sig hur man reser sig direkt från golvet utan måste ta stöd mot något, men det dröjer nog inte länge innan det också sitter.

Den senaste veckan har vi också varit till BVC för vägning och mätning. Resultatet var 9600g och 78,5cm så han hade bara ökat 25g på en månad. Förmodligen har inte kroppen kunnat behålla så mycket av näringen när han var magsjuk så vi tror på en återhämtning och en rejäl höjning tills nästa vägning.

Annars har vi spenderat mycket tid på öppna förskolan. Hugo åker rutchkanan själv, både sittande eller liggande på magen. Hur kul som helst!

Det har varit ganska få barn där så vi har haft alla leksaker för oss själva långa stunder. Det roligaste verkar vara att ta fram allt och sprida ut det på golvet eller självklart att kasta dom.

Vi ser fram emot nästa vecka!


Hugo tar en paus mot mormor och morfars soffa.


Efter en stund i sandlådan kan det se ut så här "-gott med sand"...

..."-gott med ost" vissa kan inte vänta innan den ligger på mackan

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu blev väl Malin nöjd när du har gjort en uppdatering.
Innehåller sand den där bakterien???

Kram svärmor