måndag 18 maj 2009

Uteliv och tåskadad

Åh, vilken härlig helg vi har haft! Skönt väder och vi har bara gjort roliga saker. I fredags var det sista babysimmet och efter det tog vi en tur till plantagen och köpte nödvändiga saker till trädgården, bland annat en gräsklippare som invigdes senare på kvällen.

I lördags var det en liten shoppingrunda till, kläder till Hugo, grind till övervåningen och lite kryddor och blommor. Sen var vi ute i trädgården resten av dagen, där det planterades och påtades i jorden - härligt. På kvällen kom Magnus, Jennie, Flora och Dante på grillat. Det bjöds på hamburgare med diverse tillbehör - full fart med tre småttingar hemma :o)


Får man inte äta grillat, får man äta grillen...
Gårdagen spenderas ute - ute på altanen och ute i skogen - så skönt. Hugo krälar omkring riktigt fort nu - så det gäller att ha koll på honom. Favoriten är just nu rabatten, där han är sugen på att smaka på jorden, hittills har han inte lyckats med det, men det är väl bara en tidsfråga. Gräsen är inte speciellt intressant verkar det som. Lite läskigt till och med...

Inte nudda gräset - inspirerad av Anja Pärson?

Nu till tåskadan... Jag saknar en stortånagel :o( Igår när jag skulle springa upp till övervåningen och hämta datorn slog jag i grinden (bra för barnsäkerheten - mindre bra för vuxna fötter) för andra gången på två dagar - den här gången slutade det illa. Stortånageln stod rakt upp från tån och ont som f-n gjorde det rent ut sagt (värre än att föda barn) och blodet sprutade... Inte alls trevligt. Min käre fothatande (speciellt mina fötter) make ställde i alla fall upp och kunde klippa bort det mesta av nageln och stoppa blödningen. Och efter alvedon och voltaren kunde jag sova. Idag känns det lite bättre, men det blir en haltande promenad till apoteket för att köpa lite kompresser. Vet inte om det är en fördel eller nackdel att det är sommar. Fördel att man kan ha sandaler, nackdel att äckeltån är fullt synlig... Nog om snuskiga tår för den här gången.
Bus med mamma


Coolaste killen i stan?




1 kommentar:

Anonym sa...

Aj, aj inte kul! Du får hålla koll på den. Blir nog en tjusig tjocknagel sen :o)

Kram mamma