onsdag 6 maj 2009

Magsjuka :o(

Är det inte det ena så är det det andra. Just när Hugo blev fri sin förkylning, så blev han magsjuk. Började i lördags då han hade 39 graders feber och var helt slö - lite läskigt med tanke på att han brukar vara otroligt aktiv. Och sen blev det magsjuka, utan att gå in på allt för många detaljer så kan jag säga att vi har bytt ett antal mindre fasta och illaluktande blöjor den här veckan. Som tur är verkar han inte vara allt för påverkad av den, han äter lite mindre, men är annars pigg och glad. Trots det så är man så klart lite orolig av sig (hönsmamma), så jag hoppas att det går över snart. Enligt BVC så kan det hålla i sig i en vecka till. Hua. Problemet nu är att det verkar som om han har smittat mig - men förhoppningsvis mår jag bättre efter en god natts snömn.

Ev. har vi även smittat ner hela öppna förskolan, eftersom vi var där igår och de som satt i väntrummet på BVC idag.

Valborg firade vi hemma i lugn och ro. Vi åt gott grillat och tog en tur ner till brasan på kvällen och första maj var vi nere hos mamma och pappa hela dagen. Sen har vi av förklarliga skäl varit hemma och inne. I söndags kom svärmor och Bengt så jag och Jonas fick lite barnvakt och hann fixa en hel del här hemma. Bland annat är trappen nu äntligen färdigmålad, så nu är det bara mattan kvar, hoppas den blir klar i helgen. Sen ska vi nog ta det lugnt med projekt ett tag och njuta av våren.

En ny frånluftsvärmepump har vi också fått installerad - riktigt roligt att bo i hus när det kommer sånna oförutsedda utgifter... men det är skönt att ha en som fungerar, ger både värme och varmvatten och kommer att fungera under flera år framöver (fingers crossed).

Just ja, ekorren har föresten flyttat ut - eller vi vräkte den. Så det problemet är i alla fall borta.

Inga kommentarer: