tisdag 12 maj 2009

Trapprojektet är äntligen klart!

Efter dryga månadens slit så har projekt trappen med mycket möda och stort besvär äntligen blivit klart! Ett himla pill var det, men skillnaden är enorm. Fast en sak är säker - flyttar vi till ett nytt tvåvåningshus ska trappen vara snygg från början. Nu ska vi ta det lugnt med projekt ett tag framöver och njuta!

Före
Efter

I helgen tog vi en tur till Sthlm för att hälsa på gudmor Tanja. Vi hade en mysig och härlig dag i storstan, blev en promenad längs norr mälarstrand och så spanade vi in vasaparken - dit kommer vi gå många gånger när Hugo blir lite större!
Mamma och pappa kom förbi i söndags för att ta hand om Hugo medan vi fixade trapp - de hjälpte också till att ta bort lite ogräs - och det är ju alltid trevligt att slippa. Svärmor har fixat två pallkragar till oss som nu ska förvandlas till en liten örtagård. Lyxigt att hämta kryddor direkt från sitt egna land.
På torsdag blir det en ny sväng till huvudstaden. Ska hälsa på Stina och Elise - ska bli skoj. Hoppas att det går bra att åka tåg dit - vi åker med Jonas hem.
Tittut!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt blev det! Stylat inför fotot:o)?
Hur mår dragonen?

Kram mamma

Anonym sa...

Åhh vad snyggt det blev!

Kram
Tanja