torsdag 28 maj 2009

Boel

Idag har vi varit på boel-test på bvc. Har ingen aning om varför det heter boel, men det handlar i alla fall om att kolla syn, hörsel och kontakt. Hugo skötte sig utmärkt och verkar både höra och se bra. Blev en ny vägning och mätning också när vi ändå var där och han mullar visst på sig lite nu. Hade gått upp 340 gr på en vecka och väger nu 8795 gr, känns när man går och bär på honom. Men det är kul att han hoppar upp i vikt nu, behöver ha lite hull på kroppen. Nu ligger han precis på "normal" kurvan.

Annars har veckan rullat på snabbt som vanligt. Trodde det skulle bli en ganska lugn vecka, men det har varit fullt upp. I tisdags kom chefen på besök - mycket trevligt, även om det känns lite mysko att prata jobb, men det är ju inte så långt kvar innan Jonas ska vara hemma. Bra att börja förbereda sig och hjärnan på att jobba. I går var vi hos min mormor på lunch och fika och idag var det bvc och så dök Jennie och Dante efter lunch.

Imorgon blir det en tur till IKEA för att införskaffa en ny hallmöbel och sen blir det lunch hos Marie ute på Tidö-Lindö - trevligt trevligt. Ser även fram mot söndag då jag blir morsdag-firad för första gången (vuxenpoäng?). Och på lördag ska jag ha några timmar på stan - alldeles själv. Ja, jag ska träffa Fia, men ingen man och inget barn ska med. Var länge sen det inträffade. Hoppas få en klipptid också för att bli av med det värsta riset. :o)

Det var en liten uppdatering om vad som har hänt sen sist. Lägger upp lite bilder nästa gång.

2 kommentarer:

Josefin sa...

Vad mysigt att bli firad på mors dag. Jonas säger att han hoppas på att vår bebis inte kommer förrän tidigast måndag nu, han har ju kommit på att jag också måste bli firad på söndag annars :) Kramar från Josefin

Malin sa...

Han verkar ha många önskemål om när bebben inte ska komma.. snart lika bra att vänta till efter semestern också? Får hoppas att den kommer innan så du också får bli firad!