onsdag 1 april 2009

Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne!

Åh, vad härligt det är när solen värmer, snön smälter, fåglarna kvittrar och gräsmattan tittar fram. Var just ute en sväng på vår altan och gräsplätt och såg att vi har mycket smultronplantor -mums! Sen får vi se vad de andra sakerna är när de börjar bli gröna.

Igår var vi på 6-månaderskontroll - vart tar tiden vägen? Hugo blev vägd, mätt och kontrollerad av läkaren. Allt såg bra ut, förutom att stackarn har fått svamp i munnen. Trodde först att det var blåsor han hade i munnen och att det berodde på någon slags allergi, men det var "bara" vanlig svamp så nu måste vi pensla munnen med någon blå vätska i tre dagar och sen med vishyvatten. Stackarn. Matchvikten är just nu 7650 gr och han är 69,5 cm lång. På eftermiddagen gick vi till öppna förskolan. Tänkte att vi skulle gjuta av hans fossingar, men han ville annat. Tydligen var läkarbesöket uttröttande för han sov i en och en halv timme. Missade sångstunden och alla kompisar och vaknade när jag tänkte gå hem.... Men vi gjöt av fötterna i alla fall, så det ska bli spännande att se hur de blev.

I måndags var Jennie och Dante uppe, så vi hade en bodytryckardag. Blev riktigt nöjd med resultatet den här gången så jag hoppas att det ska gå bra att tvätta dem. Lägger ut en bild när jag har kameran i närheten.

Stina och Elise kommer imorgon, ska bli riktigt kul att träffa dem igen, det var länge sen sist!

Tänkte komma på något aprilskämt att lägga in, men har inte kommit på något. Skulle väl vara att Hugo kryper, men det är nästan inget skämt. Ligger han i sängen så tar han sig framåt ganska bra, så det är väl snart dags att babysäkra huset ordentligt.

Inga kommentarer: