tisdag 24 mars 2009

Uppdatering

Verkar vara dags för en uppdatering om vad som har hänt den senaste veckan.

Golvet är lagt både i Hugos rum och i hallen, nu är det bara socklarna kvar och de kommer nog upp ikväll, sen kan vi börja inreda Hugos rum på riktigt så får vi se när han flyttar in.

I helgen hade vi besök av min moster, morbror och kusin som kom över med Hugos doppresent, så nu är vi en riktig Svenssonfamilj med villa(radhus), volvo och vovve! Vovven är Brios draghund modell enorm, så man kan nästan tro att det är en riktig tax som rullar omkring här hemma. Vi var också över till mamma och pappa en sväng, riktigt skönt att inte ha så lång bilfärd dit.

Idag har vi varit på öppna förskolan här på gryta för första gången. Finns mycket man kan göra där som vi ska utforska. Den här gången var det sångstund och det gillade lillgrabben. Nästa vecka ska vi nog göra gipsavgjutningar av Hugos fötter. Och i morgon ska vi prova öf på Viksäng med Jennie och Dante. Där fick man trycka motiv på kläder - var på jakt efter enfärgade bodys idag, men hittade inga så jag får ta en gammal. Blir en provomgång den här gången och blir det bra får jag leta lite mer noga till nästa gång.

Tja, det var väl ungefär det som har hänt och det som kommer att hända. Annars sitter jag mest och längtar efter våren som just nu lyser med sin frånvaro. Hoppas den kommer snart så vi kan börja använda de stickade koftorna som nu är klara - mormor vann koftkampen föresten, trots att hon gick och bytte garn...

Inga kommentarer: