måndag 13 april 2009

Försommarkänslor...

Vilken underbart härlig påskhelg det har varit! Långfredagen var vi på påsklunch hos mormor och påskmiddag hos mamma och pappa. Gott gottigott gott. I lördags insåg vi att vi var i ett stort behov av utemöbler och grill, så då köpte (vi kallar det för investerar) utemöbler till både fram- och baksidan. Tyvärr blev bilen knökfull så grillen fick vi inte plats med. Så den köpte vi i söndags istället :o). Vi gör vårt bästa för att konsumera oss ur finanskrisen...

Så i söndagskväll var det säsongens första grillning! Även det var gott gottigott gott. Antar att vi kommer grilla varje helg framöver om det är fint väder.

Premiärsittning på nya utemöblerna.

I torsdags kom Stina och Elise och hälsade på. Vi hade en mysig dag, även om småbarnen inte är så intresserade av varandra än, men det blir väl bättre. Nästa gång är det vår tur att ta en sväng till stora huvudstaden och gå en nostalgitripp runt sjöarna. :o)

Igår var mamma och pappa här och hjälpte till att fixa lite i trädgården och slipa och måla trappan. Så nu är den grundmålad en gång och det är stor skillnad redan nu. Så skönt att slippa furun! Nu är det "bara" två strykningar kvar innan den är färdigmålad. Före- och efterbilder kommer när den är helt klar.

Det märks även att vi bor på "landet" förra helgen hade vi 4 rådjur utan för fönstret, i veckan var det två harar som hoppade omkring och vi har visst en ekorre som håller på att bygga bo under vårt tak. Det blir veckans projekt - att få bort honom.

Flora, Hugo och Dante


Engla, Hugo och Saga

Dante och Hugo

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka fina bilder du laggt in på barnen. Jag har sparat dom så nu har vi dom oxå. Skönt med nya utemöbler. Vi kommer över nån dag och provsitter. Ha det bra. Vi höres.

Jennie