fredag 13 mars 2009

Ännu en vecka...

Fredagkväll och båda mina killar sover, så jag har lite egen tid innan jag ska göra dem sällskap.

Idag har vi babysimmat igen och det gick hur bra som helst trots att det var en helt ny miljö. Tror att det var 7-8 barn i poolen, så det är lite större grupper här, men vad gör det när det bara kostar hälften så mycket. Det blev många dyk den här gången, både vanliga dyk och dyk mellan mig och Jonas.

I onsdags hade vi fullt upp. Först var i hos Jennie och Dante (hann träffa Flora en snabbis också) där vi käkade lunch och trotsade snöstormen och tog en promenad till Västerås första seconhandaffär för barnkläder - är otroligt glad att det har öppnat än i den här stan också så man slipper åka till Solna för att köpa billiga kläder. Hittade ett par jeans till Hugo - svårt att komma tomhänt från en sån butik. På kvällen dök resten av kusinerna upp på middag och fika för att spana in huset.

Vågar knappt skriva det här, men i går kom Marie och Fia upp för en lite syjunta (inte ens vuxenvarning på det...). Här satt vi med symaskiner och virknålar :o), men vi höll inte på så länge innan vi la ner handarbetet och fikade och pratade skit istället. Men Hugos gardiner blev sydda i alla fall. Nu ska vi se till att lägga golvet klart i rummet så han kan flytta in. Det var ju veckans projekt, men jag tror att det blir nästa veckas projekt också.

Imorgon åker vi till Hallsta för att hälsa på Hugos farfar och på söndag ska vi gratulera Magnus som har fyllt år. Får vara effektiva när vi är hemma så vi kommer framåt med allt vi ska göra.
Vi har också provat hoppgungan igen, och den här gången har han förstått vad den är tillför. Knakar lite oroväckande i dörrkarmen men än så länge håller den.
God natt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Det verkar vara full rulle hos er. Vad lilla gosingen har blivit stor.....Måste träffas snart. Var ni verklgien tvugna att flytta så långt bort :(.

Kram
Tanja