fredag 6 mars 2009

På plats

Nu är vi på plats i Västerås och har fått bredbandet installerat. Sitter just nu på golvet i vårt kombinerade arbetsrum/bibliotek/lounge/dressing room/blivande lekrum, eftersom vi inte har köpt något arbetsbord än, men det blir nog snart en sväng på IKEA eller liknande för att kunna sitta lite bekvämare.

Flytten gick bra och vi tror att vi har allt med oss. Är några saker som just nu är spårlöst försvunna, bland annat mina träningsskor - insåg i onsdagskväll när jag skulle spela innebandy med Marie och hennes kompisar att de inte fanns någonstans. Men det löste sig med dubbla strumpor i Jonas skor. Får göra en ordentlig koll i garaget i helgen och se om de dyker upp. Saknar även två ljusbehållare - förhoppningsvis ligger de också i en låda i garaget.

Det farliga med att bo nära släkt och vänner är alla spontanbesök - nu har man inte en timme på sig att komma iordning om någon ska komma upp. Ibland ringer folk (läs min bror) när de står på parkeringen utanför och undrar vilket nummer det var på huset. Men det är kul med alla spontanbesök. Jennie och Dante var uppe i onsdags, Marie och Crille var här på melodifestivalkväll i lördags och mamma och pappa och Marianne och Bengt har varit här och hjälpt till att packa upp. Annars har veckan gått åt till att komma lite i ordning och utforska området och det kommer vi fortsätta med nästa vecka.

I helgen blir det en shoppingtur igen - behöver arbetsbord, lite golv, en sänggavel, bokhyllor, soffbord, färg och ev. en snöskyffel... Får se vad vi kommer hem med.

Nu är det dags för lite fredagsmys i soffan.

Inga kommentarer: