onsdag 25 februari 2009

Första barnvakten

Sista inlägget från Bromma, nästa gång jag skriver sitter jag i Västerås. Vet inte hur lång tid det tar för nästa inlägg att komma, beror på när vi får bredbandet installerat.

Hemmet är nu belamrat med flyttlådor och vi har precis varit på K-Rauta för att komplettera med fler flyttlådor för att få plats med allt. Blev ca. 50 lådor totalt... stackars flyttgubbar som ska springa upp och ner för våra trappor ett antal gånger. Ska bli skönt att slippa det :o)

Igår hade vi barnvakt för första gången... Tanja fick ta hand om Hugo helt själv i 30 minuter medan jag och Jonas strukturerade om i förrådet. Så vi var inte så långt borta, men det hade gått bra. Förutom att stackars Tanja inte fick sätta sig ner på hela tiden.

På menyn idag stod det morot och det gick som vanligt ner utan problem, tror vi har en matglad kille som i princip kan äta hur mycket som helst. Han vi gärna hjälpa till att hålla i skeden också.



Vi har varit på vårt sista babysim för den här gången och det gick hyfsat bra den här gången. Han somnade på vägen dit så han var lite små grinig ibland, men var kvar i vattnet hela tiden.




1 kommentar:

Anonym sa...

Tänk att Tanja skulle få första tjing på att få vara ensam med Hugo, trodde nog att det skulle bli mormor eller farmor. Men jag antar att rollen som gudmor innebär vissa förpliktelser.

Ska bli gött att få er på närmare håll.
Ses på fredag.
mormor