onsdag 4 februari 2009

Fjärde gången gillt

Idag var det babysimsdags igen och den här gången gick det faktiskt betydligt bättre än tidigare. Vet inte om det berodde på att jag badade eller att han var mätt och utsövd innan. Några provade att dyka, men vi väntar med det tills nästa gång för säkerhetsskull. Men det gick jättebra att hälla vatten på huvudet, så det bådar ju gott för nästa gång.

Den här veckan har vi varit på promenad inkl. lunch med Stina och Elise och passade även på att shoppa lite i second hand affären. Den här gången blev det en fleecejacka och en tröja från P.OP för en hundring. Fleecejackan blir bra i vår, ev. under koftan som mamma håller på att sticka - om den är klar tills dess. Enligt säkra källor var den visst lite små klurig. :o)

Imorgon är det dags för ett nytt BVC-besök, det sista hos vår nuvarande BVC-tant. Får se hur lång han har blivit nu och hur mycket han väger.

Annars håller vi på att packa och rensa lägenheten. Förstår inte att man samlar på sig så mycket "bra att ha saker" - vet inte riktigt när de kan vara bra att ha. Så vi är hyfsat hårda när vi packar i lådor. Känns riktigt skönt, men hemmet ser ut som ett bombnedslag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lite småklurig, jo,jo!!

Kul att det gick bättre i badet, måste väl bero på att det var du som badade eller..

Kram mormor