söndag 8 februari 2009

Bye Bye Sovmorgon...

Nu har Hugo ändrat sina rutiner totalt, på gott och ont. Sedan vi började med Nan 2 vaknar han mellan 7.30-8.15 så nu är det slut med att ligga och dra sig till halv 10 på morgonen. Men det är väl nyttigt för mig också att komma upp i hyfsad tid. Man får mycket gjort på dagarna och helgerna märker vi nu när vi kommer upp tidigare. Å andra sidan somnar han ungefär 12 timmar senare så vi har lugna kvällar än så länge. Behöver inte vara uppe till 11 för att få honom att somna och det är rätt skönt. Så som sagt, både på gott och ont, men mest gott.

Det har varit mycket nytt den här veckan, förutom hans nya tider, mat 4 gånger om dagen och vända runt, har vi även upplevt bajsning i badet - mindre mysigt. Först var det mycket bubbelbad, så vi borde ha anat att det skulle komma mer.... men det gjorde vi inte. Så det var bara att byta ut vattnet och börja om från början.

Den här helgen har varit hyfsat lugn. Igår träffade vi Tanja i Solna C och shoppade lite och käkade lunch. Mysigt! Annars jobbar vi hårt med att rensa lägenheten, packa det som går och åka till återbruket med en massa skit. Börjar bli lite tomt på väggarna här hemma, men det är skönt, det känns som att vi är på G. Ska bli kul att få lite fler flyttkartonger till helgen, sen blir det packa av på allvar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Heja Hugo! det är dags att dina föräldrar (främst mamma) får lite andra rutiner på morgonen.

PS Du är jättefin på korten.
Kram mormor