lördag 31 januari 2009

Gnällis

Helg igen och ännu en vecka har gått. Den här veckan har vi varit och badat två gånger, onsdag och så idag. Och båda gångerna var det mycket skrik och lite bad. Gick iofs lite bättre idag än i onsdags, men nöjd i badet är han inte. Vet inte riktigt vad felet kan vara. Idag fick han mat precis innan och hade sovit hyfsat mycket. Det är Jonas som har badat med honom de senaste gångerna, jag får prova igen på onsdag och se om han är nöjdare med mig i badet. Får hoppas på det, för det inte roligt när han skriker. Kan vara att det är kallt i vattnet också, det är runt 32-34 grader och han är ju van med 37 gradigt här hemma. Nåja, vi ger det några chanser till, blir det inte bättre får vi väl försöka igen när han har blivit lite större.

Nu har vi bokat flyttfirma också, så alla ni kan andas ut - ni behöver inte flytta åt oss :o) Bara flyttstädningen kvar och den ska vi ordna i veckan.

Annars har det rullat på som vanligt. Tycker att veckorna bara flyger iväg. Nästnästa helg är det dop, helgen efter det är vi bjudna på 30-års fest i Linköping och helgen efter det flyttar vi. Undrar när man ska hinna packa...

Inga kommentarer: