måndag 10 november 2008

Mälaren runt

Tråkväder. Regn, rusk och blåst, känns att det är november idag. Vi gick en sväng innan lunch (vagnen är lagad) och precis när vi kom innan för dörren började det ösregna, så vi hade tur den här gången.

I helgen har vi åkt Mälaren runt för att hälsa på släkten. Vi började med lunch i Hallsta i lördags för att träffa farmor, Bengt, farbror, faster och kusinerna och sedan åkte vi vidare till mormor och morfar i Kungsör dit även morbror, moster och kusin kom på söndagen för att fira farsdag.
Hugo hos farbror Andreas

Kusin Engla med Hugo


Kusin Saga med Hugo

Kusin Flora

Natten till fredagen nattsuddade vi för första gången. Vi är vana att ha en son som sover mellan ca. 22 till mellan 2-4 på natten och sedan somnar om för att sen vakna igen vid 7-8 på morgonen, men den natten ville Hugo inte somna om vid 3 utan ville vara vaken. Och ligga vaken själv i mörkret är ingen höjdare så då vill man ha uppmärksamhet, vilket innebär att man luftar sina lungor... Så det blev lite nattsudd att gå runt i lägenheten och försöka få honom att somna och 2 timmar senare kunde man krypa ner i sängen igen. Pust, jobbigt... men sen har han sovit på nätterna igen.

Får se vad den här veckan bjuder på för aktiviteter. Ska till BVC på torsdag, ska bli spännande att se vad som har hänt på två veckor...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sen kanske den här veckan bjuder på en lunch inne i stan......

Gud vad alla tre kusinerna har blivit stora.....

Kramis
Tanja

Anonym sa...

Söta kusiner han har våran Hugo. Söt farbror också?

mormor