onsdag 30 juni 2010

My little pony

Vi hittade mitt gamla My Little Pony hus i garaget - gissa vem som blev glad? Häftigt att se att typ 20 åriga leksaker fortfarande fungerar. Jonas är väl inte överförtjust, men med alla bilar, traktorer och andra typiska pojksaker så kan en och annan My Little Pony inte göra någon större skada...


Fungerar både inne...

... och ute.
I lördags kom svärmor förbi och Zelda lärde Hugo ett och annat.
...bland annat hur man dricker ur poolen...

I söndags hade vi tänkt åka ner till mamma och pappa en sväng. Det var ju så otroligt varmt, så det hade varit skönt med en båttur och närheten till vattnet. Men bror hann före den här gången och eftersom Flora och Dante har utsatt sig för Vattenkopporsmitta så stannade vi hemma. Vill inte ha vattkoppor nu när semestern snart börjar. Så vi fick bada hemma istället. Fungerar lika bra det - nästan i alla fall. Poolen gick tyvärr sönder när Jonas försökte flytta på den, så nu har vi en betydligt mindre variant hemma. Men den går bra att bada och hoppa i den också.






Har bestigit berg.



Trött av lek och värme.

Nu har jag bara två arbetsdagar kvar sen är det ledigt. Skönt att slippa dagislämningarna för de är INTE roliga nu. De har slagit ihop småbarnsavdelningarna på dagis och barnen är på den andra avdelningen och har många nya fröknar. Hugo gillar det inte. Det är stora krokodiltårar när man lämnar och man hör hur han gråter när man går. Inte kul alls. Men det går fort över säger de. Det är i alla fall skönt att det bara är två lämningar kvar.


Inga kommentarer: