måndag 14 juni 2010

Helgen i bilder

Vi har haft en riktigt härlig helg, trots blandat väder. I lördags fick vi sovmorgon till 8.40 - det var verkligen inte igår då Hugo har haft en förmåga att vakna innan sex de senaste veckorna. Skönt var det, men vi fick sota för det på kvällen då han inte somnade förrän kl. 9. Och dagen därpå var ordningen återställd - vaknade kl. 6....

Lördagen spenderade vi på IKEA för diverse inköp och på Vallby Friluftsmuseum för att klappa hästar och spana in andra djur.

Lilleman är lång - speciellt om det är något han gärna vill ha...
Jordgubbar och glass!!!!

mmmmmmm


Vi hängde lite på Vallby...



I söndags åkte vi ut till Strömsholm och Grand National för att se hästar springa i galopp och eventuellt satsa en 10 på en eller annan häst. Det blev inget spel, utan mest njuta av de vackra omgivningarna och äta lite picknick.

Hand i hand med morfar/farfar.

Klättrande kusiner.



Verkar som om något är otroligt roligt...


Stooor pinne!
Idag har vi varit på utvecklingssamtal på förskolan - vilket gick bra. Vi har väl några saker att tänka på hemma - främst när det gäller rutiner, så nu ska vi försöka vara konsekventa och lite små stränga. Men det är svårt när vi har ett sånt charmtroll som Hugo - svårt att vara arg på honom några längre stunder. Men som sagt - vi ska göra ett försök. I all fall att man ska sitta still på stolen när man äter. Det borde ju vara en självklarhet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gud så stor han ser ut! Han är så lång, så himla söt i sitt blonda hår. Åh vad jag saknar lille plutt nu!

Äsch inga rutiner behövs, han är så duktig så!

Kram
Tanja