måndag 27 december 2010

Julen 2010

Jaha, då var julen över för den här gången och Hugo gillade att få många paket. Även om hans första kommentar när han såg när tomten komma var "Tomten tog min napp". Men han tycker ändå att tomten är snäll för att man får paket och även att han var gammal och hade ont i benet.

Det verkar som om lilleman är nöjd med alla sina julklappar och leker med allt och gärna på en gång. Han kör med tågbanan, bakar kakor och lagar mat på spisen, åker bob ute, tittar på Pippifilm, ritar på golvet etc. etc.

Napprojektet har gått över förväntan. Julafton och juldagen somnade han i bilen på lunchen efter några frågor om nappen. På kvällarna har han inte sagt ett ord om den. Och det där med middagsluren verkar han ha löst själv - att inte vilja sova alls. Idag ringde han mig på jobbet och sa "Inte sova på hela dagen mamma! Inte på dagis heller". Tja - vad ska man säga. Hemma har det gått bra, inget gnäll alls och så somnar han på 5 minuter på kvällen strax efter 7 och har vaknat 12 timmar senare. Får se hur det blir de kommande dagarna och på dagis.

Julklappsöppning hos farmor.
Hugo och Zelda.

Är alla paket till mig?


Stoooort paket - till mig!



Var är Hugo?


Leker doktor.


Tre hungriga kusiner...

Tomten hittade till Skillinge på juldagen.

Inga kommentarer: