måndag 8 juni 2009

Huslig

Ja, så har ytterligare en vecka gått. Förstår verkligen inte var tiden tar vägen - det är ju midsommar nästa vecka...!!

Veckan som gått var ganska trist och tråkig. Regn och rusk mest hela tiden. Men vi tog oss ut några dagar i alla fall - en tur till biblioteket och öppna förskolan. Fick också besök av svärmor och Bengt som hade med sig en Tripp-Trapp stol som vi köpt begagnat. Helgen spenderades mest på olika affärer, IKEA, ByggMax, MediaMarkt, Barnens Hus etc. etc. Blev en ny hallmöbel, parasoll till Hugos vagn och en DV-kamera :o). Så nu blir det lite bättre kvalitet på de filmer vi lägger ut.

Jonas var ledig idag också, så vi tog en shoppingtur till Köping??!! av alla ställen. En barnaffär där ska läggas ner så det är halva priset på allt i butiken. Den här vändan blev det UV-kläder till nästa sommar, en munkjacka, tröja och ett par brallor. På vägen hem stannade vi till i Hallsta för att hälsa på svärmor och Bengts nya bebis - en liten english springer spaniel valp vid namn Zelda. Liten och söt!

I veckan blir det nog full fart här hemma. Hugor ställer sig upp mot det mesta, soffa, soffbordet, toastolarna, badkarskanten, trappan, ja det mesta som sagt. Och huvudet tar rätt mycket stryk ibland, trots att vi har lånat sumohjälmen av kusin Flora. Men han lär sig väl snart att sätta sig ner istället för att bara släppa taget och se vad som händer.

Eftersom det har varit trist väder har jag varit lite huslig. Bakat rabarber muffins och gjort storkoksmat till Hugo - pasta o köttfärssås och fiskpinnar med potatismos. Känner mig som en riktig husmor när jag står famför spisen och lägger upp mat i gamla barnmatsburkar....

Får hoppas att vädert blir lite bättre den här veckan. Saknar solen!

Inga kommentarer: