lördag 13 december 2008

Husägare!

Vi har gått och blivit husägare! Hur många vuxenpoäng ger inte det? Hus, Volvo och barn, bara vovven som saknas innan svenssonlivet är komplett. Huset är ett radhus på 122 kvm på Önsta Gryta i Västerås, så 1 mars blir vi västeråsare igen. Har ni inget för er är ni varmt välkomna att hjälpa till att flytta eller att hälsa på när vi har kommit iordning.
Välkommen till oss!

I veckan har vi annars varit på promenader, lunchat med Stina och Elise och varit på julfest med jobbet, både Jonas och jag. De sista julklapparna är inhandlade så nu väntar vi bara på snö och julstämning. När vi var i Västerås i torsdags snöade det hela dagen och det var vitt och mysigt, men här i Stockholm har det bara regnat och varit grått.

Lillkillen är lite snuvig, men det är inte så konstigt eftersom både farmor och mormor är förkylda. Han är pigg och livlig som vanligt på dagarna, men på nätterna låter han lite täppt och har lite svårt att komma till ro. Så i natt var det lite småjobbigt, men jag vet, vi ska inte klaga eftersom vi får sova andra nätter. Får hoppas att det går över snart.

Inga kommentarer: