söndag 5 maj 2013

Plötsligt händer det...

Storebror har lärt sig cykla. Igår tog vi bort stödhjulen och några minuter senare cyklade han helt själv. Vi tackar springcykeln för det. Vet inte vem som var stoltast av oss, en riktigt häftig känsla att se hur han klarade av det och hur nöjd han var efteråt. Nu cyklas det för fullt här hemma.


Supernöjd kille!


Sen sist har vi haft härliga dagar, det är som sagt riktigt skönt att vara ledig den här tiden :-) I lördags var jag och storebror på årets kosläpp - tredje året i rad och det är fortfarande lika häftigt tycker jag.

Muuuuu

Vi har också varit och hälsat på gammelmormor Alice tillsammans med familjen Engzell, gratulerat kusin Saga som blivit hela 9 år och haft besök av Marie, Ellen, Agnes, Fia och Olle.

Lillebror växer så det knakar och vägde för 1 vecka sen 4400 gr och var 56 cm lång. Börjar spana lite på 62 kläderna, men försöker hålla mig ett tag till.


Magknip eller är det ett riktigt leende?



Imorgon börjar storebror fotbollslekis och är sjukt taggad och vill gärna gå runt i sina fotbollskläder varje dag. Ska bli spännande att se vad han tycker imorgon.




Inga kommentarer: