söndag 1 maj 2011

Senaste veckorna i bilder

Ok, nu var det länge sen sist, men tiden har gått åt till lite annat än att blogga. Trädgårdsarbete, njuta av värmen, lite träning, trötthet, lathet etc. etc. Listan kan göras lång. Men nu blir det istället bildkavalkad. I och med att det var så länge sen sist, så har jag nästan glömt bort vad vi gjort.

Påsken var i alla fall helt underbar, kunde knappast ha varit annat med tanke på vädret - sol och sommarvarmt. Vi har premiärgrillat, tagit fram solskyddsfaktorn, premirär kastat "plupp", gått barfota och haft parasollet uppe. Precis som på sommaren. Nu är det lite kallare igen, så fram med mössa och fingervantar....

Vi var lite krassliga i helgen så det blev en lugn Valborg. Var nere och tittade på miniatyr brasan och Hugo kunde konstatera att det inte var någon vulkan. Idag tog han trehjulingen dit igen för att se hur den såg ut när den brunnit ner. Han såg lite besviken ut när han såg den svarta askan.

Nu till helgen hoppas vi på bra väder. Betessläpp står på bland annat på schemat och vi vill gärna titta på när korna skuttar i solsken och värme igen.


Närbild...
Såpbubbleblåsning kräver koncentration.



På långfredagen bjöd mormor Alice på lunch. Här gosar Dante och Hugo i snurrfotöljen.



Flora var snäll och puttade på.




Japp - alla tre kusiner fick plats.


På väg uppåt!



Mormor gungar på sitt sätt.

och morfar på sitt.



Kusiner hand i hand på väg att mata fåglarna. Brödpåsarna i högsta hugg!


"Se glad ut Hugo", sa Flora och Hugo lydde.


Båda ser ganska glada ut.




Är det en båt jag ser? Eller är det en boj?




Inga kommentarer: