fredag 11 mars 2011

Vårkänslor

Ah! Äntligen sol, plusgrader och takdropp - härligt! Overallen har nu bytts ut mot fleecefodrat galonställ och pälsmössan mot tunnare mössa. Så skönt så skönt.

Förra helgen var riktigt lyckad. Nu vet jag hur man gör chokladpraliner i alla möjliga former och med olika fyllningar. Gott och lärorikt. Hugo trivdes som vanligt hos mormor och morfar och föräldrarna sov gott i sina egna sängar.

Veckan har flytit på snabbt och smärtfritt. Var på ett intressant föräldramöte om sommarförskolor i onsdags kväll. Helt sjuka siffror visades upp - under v. 28 förra året var det 96 barn anmälda till förskolan - av dem var det bara 47 som dök upp... Såg inte så mycket bättre ut de efterföljande 3 veckorna heller. Och många av de som inte dök upp hörde inte ens av sig. Totalt kostade sommarförskolan ca 200 000 kr mer än vad som skulle behövas - pengar som kunde användas på ett mkt bättre sätt. Som sagt - helt sjukt. Problemet är väl också att vi som var på mötet inte var dem som skulle behöva vara där.

Nu i helgen blir det en efterlängtad Stockholmshelg hos Stina och Claudiu - var länge sen vi sågs nu så det ska bli himla kul.


Hugo försöker gömma sig undan kameran.


Vår nytapetserade övre hall och trapphus.


Randigt blev det.. :o)


Inga kommentarer: