lördag 26 februari 2011

Strumpludd

Dagens kommentar från Hugo kommer från badkaret: Det är strumpludd i mitt bad! :o) Undrar hur många 2 ½ åringar som vet vad strumpludd är...

I veckan har jag varit däckad av "Skillingesjukan" som nu uppenbarligen inte är någon Skillingesjuka eftersom jag blev drabbad hemma och inte har varit där på tre veckor. Hugo vägrar inse att mamma är sjuk utan tycker att jag blir frisk av att få en glass av honom. "Nu är mamma glad igen. Inte sjuk." Sötnos, men lite jobbigt att inte riktigt få vila. Som tur är går Skillingesjukan över på 24 timmar ungefär och sen behöver man bara få i sig lite energi innan benen slutar skaka och man känner sig på topp igen.

Idag blev det lite shopping. Överdragsbyxor och galonisar till våren - som vi hoppas kommer snart. Och så lite böcker på bokrean.

Förra helgen stod klippning på schemat. Inte det lättaste, men resultatet blev hyfsat. Hugo stod still de första fem minutrarna, sen var det inte kul längre och då blev det genast lite svårare att få till det. Kanske blir den riktiga frisören nästa gång.




Inga kommentarer: