tisdag 2 november 2010

Blogguppehåll

Nu har det varit blogguppehåll ett tag. Har varken funnits tid, lust eller ork att skriva något och det har väl inte hänt något speciellt heller för den delen. Ett tag tänkte jag åter igen lägga ner den, men nu ska jag försöka att göra den till en mer dokumentationsblogg.

Det kommer så mycket roligt ur Hugos mun just nu och det här kan vara ett sätt att komma ihåg det och ha det samlat för framtiden. Och förhoppningsvis kommer ni som fortfarande går in här och kikar någongång ibland få ett skratt eller ett leende på läpparna.

Det mest speciella som har hänt sen sist är nog att Hugo simmar (med armpuffar). Vi var på Kristiansborg i lördags och då släppte det. Efter ett tag kom han helt enkelt på att han flyter utan att mamma eller pappa håller i honom och om man sparkar med benen så kommer man framåt. Vilken lycka! Han tyckte det var hur kul som helst och samtidigt så upptäckte han att han kommer upp till ytan om han hoppar från kanten. Så nu hoppar han hellre ifrån oss en mot oss (Tidigare har vi tagit emot honom när han slår i vattnet) och så simmar han till trappan, klättar upp, hoppar i osv. osv. Både jag och Jonas var sååå stolta över lilleman. Nu blir det många fler turer till badhuset.

Bjuder även på några citat:
Vi låg och gosade i sängen en söndagsmorgon och jag fick en stor kram av Hugo.
M: Åh, vilken Bamsekram!
H: Nej, mamma - en Skalmankram.

En dag satte jag på mig en bolero som man knyter under bysten:
H: Mamma är ett paket - öppna!

Jonas hämtade Hugo på dagis samtidigt som Johannas föräldrar kom. Johannas har en lite äldre pappa och en lite yngre mamma.
H: Johannas mamma - Johannas farfar....

Hugo gillar att bjuda på kaffe, te eller liknande i badet i sina burkar. Igår beställde Jonas öl.
J: Vet du vem som mer tycker om öl? Morfar
H: Neeeej.
J: Vad tycker morfar om då?
H: Sapt (Saft)

Så där ser du morfar - du får dricka saft istället för öl.... :o) Däremot blev det godkänt att du gillade kaffe och whiskey.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du får komma ihåg att komplettera dokumentationen med lite bilder - vi vill se honom också.

Kramar mamma