söndag 25 juli 2010

Kolmården

Nu har vi avverkat Kolmården. Det blev två härliga dagar med övernattning på barnvänliga Vildmarkshotellet. Rekommenderas verkligen! Hugo är väl inte överdrivet förtjust i att titta på alla djur, men sälarna och pingvinerna (Pingu) var mycket intressanta, delfinerna helt ok. Annars var nog det bästa att titta och åka de flygande båtarna (linbanan) samt äventyrsbadet på hotellet. På vägen hem stannade vi till hos Jonas, Josefin och Sam för att hälsa på och efter mycket tjat och förklarande fick Sam tillslut sin traktor som vi hade köpt - som Hugo först inte alls ville lämna ifrån sig.

Sen sist har vi annars hunnit med att fira Flora som hunnit bli 3 år, Engla som blivit 8, lekt i lekhörnan på Mio medan vi provsitter soffor, målat om våra ytterdörrar och haft det ganska lugnt och skönt. Nu öser regnet ner och det känns riktigt höstigt - behövligt för naturen, men jag hoppas på sol i morgon igen.

Veckan som kommer blir det en tur till mormor Alice, Jennie fyller och så kanske det blir en sväng ner till mamma och pappa om vädret blir lite bättre.


Spanar in....


... pingviner...

...och sälar.


På väg mot...

..grrrr - tigern


Spanar in aporna - koncentrerade.


Det här är en lek vi leker ofta... försöka kväva mamma.


Utmattad efter en dag på Kolmården, buffé och äventyrsbad.


Spanar efter...
... de flygande båtarna.


Spännande att åka och ville bara åker mera, mera, mera.


Försöker komma in hos Lille Skutt i Bamses värld.

Äter farmors (Bamses) köttbullar -smaskens.


Finn 1 eller 3 fel...



Klappar getter - det var också kul.



1 kommentar:

Anonym sa...

Hittar inga fel - tycker alla på bänken ser likadana ut, hi,hi,
hälsar mormor och morfar