tisdag 27 oktober 2009

Småland - here we come!

Vi har fått dagisplats - på förskolan Småland (passande namn) och avdelningen Lönneberga (passande namn för vår lilla buse). Vi var där och spanade in småbarnsavdelningarna igår och träffade några av fröknarna (ja, jag vet att det heter pedagoger, men ändå) och det kändes helt ok. Hugo verkar stortrivas i alla fall så det är bara att hoppas att det håller i sig när det är dags för inskolning den 12 januari. Vi har också kollat in vårt föräldrakooperativ som vi i princip bor granne med. Det verkade också bra - mindre barn och mindre grupper - men två kvällars städning var 6:e vecka á 2 timmar tilltalade oss inte speciellt mycket.

Småland

Lillskrutt mår i alla fall bättre nu och gnälligheten som har varit nu i några dagar verkar vara över för den här gången. Febern försvann i lördagsmorse. Det verkar ha varit en tand som har spökat igen - tand nr. 6 har dykt upp.

I söndags hade vi sista kalaset för Hugo för den här gången. Marie, Fia & Simon var och hälsade på. Hugo fick den silvriga Barnkammarboken och en handdocka i form av en groda - först var inslagningsdetaljerna mest intressanta, men nu börjar han intresera sig för själva presenterna också. Vi introducerade även våra vänner i Wii's underbara värld och de verkade gilla spelet också.


På höstpromenad

Lövhögsbild


Klättraren är i farten igen


Dante och Hugo provar nya golvpusslet


På dop



Familjen Eriksson med sötaste sysslingen Sam


Hugo "hjälper till" med matlagningen...

Sträcka, sträcka, sträcka! Måste ju sträcka på sig när man nyss har vaknat.

3 kommentarer:

Malin sa...

Menade såklart att det är FÄRRE barn på föräldrakooperativet - inte att barnen är mindre där...

Anonym sa...

Nej, städning är väl inte det ni tycker är allra roligast:o)

Många kramar från hmm, hmm

Josefin sa...

Roligt att se bilder från dopet, vi har själva inte så många nämligen :) Kram på er!